Foto
Vrijstaand landhuis

Uitstekend onderhouden VRIJSTAAND LANDHUIS gelegen in de regio LIMOUSIN het zonnige hart van departement Corrèze. Royale living met open keuken (uitstekend geoutilleerd) met toegang tot een groot overdekt terras, een (2e) badkamer, toilet en een ruime garage met daarboven een bergzolder.Verdieping: drie grote slaapkamers,royale badkamer, 2e toilet en bergruimte. Het landhuis ligt op een kleinschalig parkje, dat bestaat uit 10 villa’s en heeft een gemeenschappelijk mooi ZWEMBAD met terras en een jeu de boulebaan. Door zijn situering op het park heeft de woning de meeste privacy en uitzichten, alsmede schaduwplekken (met diverse terrassen). Goed aan te rijden vanaf Nederland, 950 km.
 Vraagprijs: � 165.000,-- k.k.FotoFotoFotoFotoFoto
FotoFotoFotoFotoFoto

Type Ref.19-235
Bouwjaar 2000
Woonoppervlakte 160 m2
Perceeloppervlakte 929 m2
Slaapkamers 3
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Automatische CV
Servicekosten € 75,-- onderhoud tuin, Blanco
Warmwater voorziening 300 liter elektrische boi
Uitstekend onderhouden vrijstaand landhuis gelegen in de regio Limousin het zonnige hart van departement Corrèze. *** EIGEN grondoppervlak ca. 929m2 , woonoppervlak ca. 160m2. *** Royale living met open keuken (uitstekend geoutilleerd) met toegang tot een groot overdekt terras, een (2e) badkamer, toilet en een ruime garage met daarboven een bergzolder.Verdieping: drie grote slaapkamers,royale badkamer, 2e toilet en bergruimte. Het landhuis ligt op een kleinschalig parkje, dat bestaat uit 10 villa’s en heeft een gemeenschappelijk mooi zwembad met terras en een jeu de boulebaan. Door zijn situering op het park heeft de woning de meeste privacy en uitzichten, alsmede schaduwplekken (met diverse terrassen). Goed aan te rijden vanaf Nederland, 950 km.
Zitkamer, keuken, eetkamerFotoFotoFotoFotoFotoHuis van diverse kantenUitzicht en zwembadFotoFotoFotoFotoFotoTerrasVraagprijs: � 165.000,-- k.k.
- Inclusief roerende zaken
Aanvaarding In overleg